torsdag

jahaa, denna jobbiga torsdag har varit mycket givande må ja säga. vi tillbringade hela dagen åt hälsoborgen, vilket var mycket roligt:). Spinning, fy sjutton säger jag bara, jobbigt om något. Tror inte det var någon som kom ut från rummet utan lite svett i pannan, haha:).

Eftermiddagen kommer gå åt till lite plugg kanske till ochmed kvällen, vilket kanske inte är de roligaste man kan göra, men ibland måste man. 

Helgen lockas med studentfest (våran första studentfest, wohoo) på fredag, vilket kommer bli skoj. På lördag ryktas det om Huset som öppnar igen, vilket jag tror kommer vara en hel del folk ute och då bli de ju lite extra spänning i de:)


Mer om veckan/helgen kommer om vi orkar:)

                                                                        Nu är de fika dags,  smisk.                                                                          (amanda)

vi blir så trötta.


Ohh, här sitter man på himla skit fenix bara för att man inte tagit reda på om förmiddags lektionen är inställd eller inte, och gissa vad? det var den. wohoo! detta underbara mail fann vi på våran mail idag. man blir ju så trött.

image9

vi hade chansen att åka hem också, men sumpade den. wohoo igen! :)
men det får helt enkelt bli att åka hem till lotta och våldgästa henne (hon som är ledig idag)
med kanske lite pannkaksbak och annat mys, får se vad hon kan erbjuda.

man blir iallafall så trött nu ska vi fika. smisk!


dansdansdans.

nu drar det igång igen, dans för fulla muggar, :)

idag va första dagen med min gymasiegrupp och dom va grymma,

lite ovant att ha folk som man vanligtvis hejar på i skolan och känner på annat håll men de va roligt det också.

britney - piece of me, blev låten. kanske inte den mest välvalda låten men min tanke på dans matchade kanon bra till låten så fick bli den. och efter lite övning ser dansen faktiskt redan riktigt lyckad ut :) detta kommer bli en bra termin iii :)


image7


imorgon har jag högstadie gruppen hoppas att deras debut blir lika lyckad som gymnasiets :)
man kan ju bara hoppas. mahh massa tjat om dans. för övrigt var lotta här idag och hjälpte mig med massa matte B bajs :) hon är grym och jag är sämst :) som en mellanstadie elev för fasen :)

nu ska ja hoppa in i duschen sen blir det dubbla sex and the city avsnitt innan sängen :) ajöss! (emyemy)


partyparty


miiioo ikväll är det fiesta som gäller, jag och snyggmartin har taggat och varit inne i stan och fixat kläder och skor och grejer till kvällen :) iiiu martin va tillochmed så pass vågad att han köpte en sjal efter lite tjat och övertygande om att den va snygg :) kvällen kommer börja hos jonathan gunnarsson med lite förfest och dylikt sen får vi se om det slutar med stan eller hos stålis som skulle ha lite mys :)

image4

förhoppningsvis går kvällen enligt planerna men vi får se hur det går, om inte kommer senare uppdatering :)
nu kommer strax dennis och hämtar upp oss och sen åker vi till vgd. partyparty!

image6

förfesten började hos jonathans mor som planerat, iii mycket trevligt. vi delade på en familje pizza och satte igång med att spela med vilda charader som beppe va så mysig och tog med sig :) mitt lag förlorade varje gång, himla skit- men spelet va himla roligt. sen begav vi oss mot torsbo till stålis och fortsatte festandet.

kvällen var likt många andra precis som vanligt, fest hos stålis det vanliga folket var där och det vanliga hände. haha det ända ovanliga var väl att jag och amandy stötte ihop med lite trevliga sthlmare som vi tillbringade lite tid tillsammans med, detta höjde stämmningen en del och gjorde kvällen iaf lite mer unik. :) nu är det söndag och jag är trött, men mer blogg en annan dag. ajdööö!

fredagskväll


klockan är nu 18,40 och det börjar närma sig att vi ska bli upphämtade av självaste mr zeed och åka ner på hockey :)
dagen har varit lugn jag har varit snäll och bränt en eller rättare sagt två skivor till emy till hennes dans för hennes dator är efterbliven och har ingen brännare :)

förmiddagen tillbringade jag med att måla små barn i ansiktet på jobbet (fritiden), ungarna var som vanligt glada över att se mig och helt i extas. hihi. 14,45 var arbetsdagen slut och det var dags att tagga inför kvällen med lite cheesebolls, ja jävlar va ja åt :) mumsigt var det med.

image3


just nu sitter jag hos emy framför hennes fina dator och lyssnar på mina mycket bra brända skivor och är mycket nöjd. snart kommer peter, ohh så spännande att få åka en runda i hans golf, vilken bra början på kvällen :)

nu är det hockey dags, uppdatering om kvällen kanske kommer senare om vi känner oss snälla. hihi häjdo!

image5

hihi lite uppdatering dom förlorade med 5-4 vilket inte va helt fy skam :) men de hade inte allt för mycket publik på läktaren haha. men en person räcker väl gott och väl? :)


iii, hur har emys dag spenderats?


dagen har spenderats med först en utav de tråkigaste saker jag vet, estet profilering där ingenting händer utan allting står still. men sen fick vi måla lite och då blev jag glad :) men sen blev dagen genast bättre när elinor frågade om hon fick följa med mig och leka efter skolan ♥  sen blev dagen ännu bättre när amanda också kom på besök och förgyllde tillvaron en liten stund  ♥


även martin och lina som dejtade lite idag var vänliga nog att bjuda på sitt sällskap en stund, det tackar vi för ♥

image2

vi gjorde inte alls mycket nyttigt, kollade på våran gamla cabaré film, så nu lever man nog lite längre för sjutton va vi skrattade :) frågan är om man inte hade mycket roligare för sesådär 3 år sedan, när man inte kunde gå på krogen och fick göra sitt bästa på hemmaplan för att få roligt, jag har nämligen ett X antal egeninspelade fest filmer som tyder på att man kunde ha hur kul som helst hemma hos mig när man gick i 9an på högstadiet :)

nu är det en viss person på ingång som jag vill spendera lite kvalitetstid tillsammans med så får bli mer blogg en annan dag, over and out ''emy''  ♥


vi föll för grupptrycket och skaffade oss en blogg :)


♥ jaha nu har även vi skaffat oss en blogg som alla andra i denna kommunen :) men vi va tyvärr inte modiga nog att skaffa oss varsin egen som skulle betyda allt för mycket jobb och ansträngning :)


vi börjar självfallet med att presentera oss och bjuder på en nytagen bild på oss (skövde 19/1) ojoj :)

amandaoemmy är arton år gamla och är bosatta i skillingaryd :) på fritiden gillar dom att leka kurragömma, hoppa hopprep, gunga och baka muffins :) iiih ♥

image1

nu ska vi gå och lägga oss nöjda med känslan över att äntligen skaffat en blogg :)
men det blir snart fler överseriösa inlägg :) natti natti ♥


RSS 2.0