roadtrip till stan med murre och melodifestivalfiesta!

image113image116image117
dagen började med estet profilering som idag för ovanlighetens skull va ganska roligt, lektionen spenderades i gnosjö på klädlogen där vi fixade fram massa smått och gott till våran festival, sjutton va fula OCH SNYGGA kläder de fanns, massa retro grejer med ju speciellt skor. elinor snodde till sig ett par skit heta! sedan bestämde jag och murre oss för att dra in till stan och shoppa loss.

så vid två när jag lämnade fenix lokaler stod hon där utanför och tutade på mig, inte illa!
resan började emot stan, de gick helt okej trots all jävla melodifestivalmusik. trots plågor som charlotte perelli, sanna nielsen och nordman! fifan! + ATT VI SÅG EN ÖRN, EN RIKTIG! de va coolt!

väl inne i stan började vi på myrornas där murre fyndade en dö snygg jeans skjorta. sen in till stan och springa i alla de andra affärerna. vi gick till piren en stund och satt och mös lite med amanda och lotta som också befann sig i stan för tillfället, de va mysigt. sen gjorde vi sällskap med dem till A6 och åt på soya DAGENS HÖJDPUNKT! sen gick vi och kletade på oss både parfym och smink i affärerna sen va de hemgång!

men ännu va inte kvällen slut, inte minst så höll murre på hemvägen på att backa in i en bil som vägrade att flytta på sig. BI-ATCH! väl hemma så hämtade vi upp murres hund och hennes två kusiner och åkte till stugan och lekte lite och åt glass! mycket rooly eftermiddag! nu inväntas mannen och käket, herrå!
image118image119image120

Kommentarer
Postat av: N

Söt du är Emmy :)

2008-04-26 @ 13:21:45
URL: http://nikehalvardsson.blogg.se
Postat av: lindabinda

vart har du brillorna emy? :D:D

idolemmy :*

2008-04-28 @ 22:26:44
URL: http://lindamadsen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0